İnternetten Steroid Alınırmı, Hocalardan Steroid Alınırmı?

fikret01

New member
Forumda iyice gezindim bazı bilgiler çok mantıklı ve doğru geldi.
Güvenilir bir satıcı bulmanın püf noktası nedir arkadaşlar, birde bu sektörde birşey farketttim, herkes birbirini kötülüyor, sitecisi, forumcusu, hocası kendisi hariç herkesi kötülüyor. Kimisi kendisini bilirkişi ilan etmiş o kötü bu kötü diyor, kendisinden ürün isteyince fahiş fiyat veriyor.
Anladığım kadarıyla her satıcı kendine göre bir hikaye uydurup, hikayenin inandırıcılığına göre milleti kazıklıyor.

Bu sektörde benim gördüğüm en acımasız satıcı grubu hocalar, salonda çok sevdiğim bir abime hocanın biri 1 ampül aburaihan testoyu 1250tl ye satmış, kutu alırsada 12bin tlye satacağını söylemiş, insaf kalmamış bu insanlarda. özellikle hocalar insanın güvenini kullanarak ciddi kazıklıyor benim görüşüm. Siteciler desen bir ton site var x alıyon adam b gönderiyor veya göndermiyor.

Kime güvenip ürün kullanacağız, Eczane sustanon primo ile bi yere kadar gidiyor bu iş.

Bu işin sırrı tamamen tecrübe edinmekte, kullandığın ürünü tanıyıp iyi analiz etmekte yatıyor. Aldığınız ürünün etkileri olası yan etkileri nedir bunu iyi bilmeniz gerekiyor, kullandığınız ürün vücutda nasıl tepki veriyor bunu kendiniz objektif olarak değerlendirmeniz lazım.
İnsan vücudu organik bir yapıdır, her ilacın herkes aynı şekilde tepki vermesini beklemek çok yanlış, işte bu sebebten her kafadan bir ses çıkıyor, bu işte herkes kendi doktoru olmalı, ölçüp tartmalı.

Benim tavsiyem, eline üç tane ürün almış bu marka çok iyi diyen kazıkcı adamdan ürün alma. Çünkü o adam elindeki ürün ne olursa olsun satmak istiyor para bağlamış.

Geri